When you feel like there´s no tomorrow, look back on the things that made your day!

~**~Kom inte försent till det du vill komma i tid till~**~

Dag 8

Musik: Datorns ljuva tickande och sprakande
I dag har varit den roligaste och skönaste dagen på länge!!

Dom två/tre senaste dagarna har varit så jävla jobbiga! Min ensamhet tar kol på mig! Och valen jag gjort har inte gjort mig att känna mig mindre ensammen... Min väg upp till förändring är jobbig, jag klättrar upp för kännslornas motsvarighet till Mount Everest. Vissa dagar klättrar jag med solen i ryggen och kännslan att detta går bra, andra dagar kommer snöstormen och jag halkar ner för den isiga sluttningen, men samtidigt ska jag inte ge upp! Jag har bestämt mig för att fixa det här! I alla väder!
Men som sagt! I dag har varit en strålande solig dag och min bergsklättring har varit skön och underbar!

Klev upp runt 5 i morse och bestämde mig för att följa med S till jobbet. Kännde att jag var less på alla negativa tankar! Ville bara kunna tänka på något annat, om så bara för ett tag.
Helt kul har vi haft! Kännde mig lite småseg sådär på förmiddagen och var väl inte det roligaste sällskapet, men efter lunch (eller middag som det heter här nere i skåne) så piggnade jag till.
S jobbar för Schenker och kör ut paket till olika företag i Hässleholm. Var kul att se hur han jobbar, hade ca 70 leveranser, å då var det tydligen en väldans lugn dag!
Fick även en sight seeing runt hässleholm, konstatera att dit ska vi fara till sommaren, verkar vara så naturhärligt där!
Vi körde upp till en lyxvilla där tydligen ABBA har haft något slags boende/inspelningsstudio, GOSH vad mäktigt hus med övervakningskameror och två rottisar till vakthundar, nu bor tydligen en kvinna som uppfann viagran där... eller hur det nu var :-D

Var tillbaka hemma runt 5 igen. Då var det bara å dricka en kopp kaffe sen bege sig till stallet.
Namiro var lite tjock i höger bak i dag, så han fick vila. Red Felini aka "Luffsen" i stället, han är så jävla mysig å snäll! Kan lungt garantera en framgångsrik häst när han väl byggt upp sina muskler! Hur go som hällst! Trots sina ton till kilon ;-)

Nu blire nog lite Lost, sen får vi se vad kvällen bjuder på... Trots att man vaknade tidigt i morse så känner jag mig inte ett dugg trött, men jag vet ju att kudden brukar ju vara duktig på att söva ner mig så fort huvudet snuddar vid tyget.

Kom i håg! Ensammen är inte alltid stark! Våga släpp personer som gör dig glad, in i ditt liv, våga tro att allt som sker har en anledning! Och mest av allt; Hakuna matata!!!

G to the night! //F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0